Sådan bruger du app'en

På Almene Boligdage 2017 opfordrer vi til, at du benytter vores app. Den giver adgang til program, deltagerliste, dokumenter og det er også i vores app, at du kan afgive DIN stemme til Almene Fagpriser og Danmarks Dejligste Hjem. Det kan tage 3-5 minutter at logge ind på app'en, ligesom du skal have wifi- eller netforbindelse.

Internetforbindelse: 
Radisson Blu Scandinavia Aarhus tilbyder gratis trådløs internetforbindelse.

Sådan her får du fat i app'en:
Har du en iPhone eller en iPad skal du hente Eventbuizz app’en her! (den er lavet til iPhone, men kan også afvikles på iPad)

Har du en Android-telefon eller tablet, så skal du hente Eventbuizz app’en her! 

Har du hverken en iPhone eller Android tablet eller mobil, så kan du også benytte Eventbuizz app'en i din internetbrowser. Det virker på både mobil, tablet eller laptop. Gå ind på hjemmesiden https://my.eventbuizz.com/event/almene-boligdage-2017 - eller blot klikke på den her! 

Når du benytter app'en, så kan du genindlæse indhold ved at trykke på det lille 'hjul' over dit navn i menuen. 

Indtast event-kode og e-mail
VIGTIGT:
Når du har hentet din app til Android eller iPhone, så bliver du bedt om at logge ind. Her skal du vælge at logge ind med event-kode. Event-koden er '2549'.

Når du har indtastet event-kode (2549), skal du indtaste den mailadresse, du er tilmeldt med. Har du problemer med at logge ind, så kan det være fordi, der er problemer med din mail-adresse i systemet. Henvend dig til helpdesk på Radisson eller skriv til kfs@bl.dk, så ordner vi det!

Sådan stemmer du til Almene Fagpriser og Danmarks Dejligste Hjem
Når du er i app’en, så skal du klikke på det faneblad, der hedder ‘Stem!’. Her finder du afstemingerne. Er du logget ind via web-app’en, så skal du også her trykke på ‘Stem!' i din menu. Kan du ikke se afstemningerne, så 'genopfrisk' app'en i menuen. (læs herunder!)

Du kan kun stemme én gang. Afstemningerne er åbne til kl. 17.00 fredag!

 

'Genopfrisk' - hent nyt indhold i app

Under Almene Boligdage 2017 kan der forekomme ændringer i programmet. De vil selvfølgelig blive opdateret i app'en. Du kan derfor med fordel 'genopfriske' indholdet i app'en. Det gør du ved at trykke på menu-'stregerne' (se figur herunder) og herefter klikke på den hvide pil med en cirkel på. Herefter henter app'en nyeste indhold. Husk det kan tage op til 5 minutter, men bør gå hurtigere.

 

Hjælp til app'en under Almene Boligdage 2017
Du kan under konferencen få hjælp til at benytte vores app i vores Helpdesk, som er opstillet i gangen på Radisson Blu Scandinavia.

Vi kan også hjælpe dig med afgive din stemme til fagpriser og Danmarks Dejligste Hjem. Vi opfordrer til, at du forsøger at logge ind på app’en hjemmefra og prøver dig frem. Vi glæder os til at se dig!

Ved spørgsmål vedrørende app kontakt venligst Kristoffer Friis på kfs@bl.dk

Oprettet: 07. nov. 2017, Senest opdateret: 07. nov. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS