Praktikpladsindsats

Praktikpladsindsats Frivillige partnerskaber i udbud Roller og ansvar Frivillige partnerskaber eller sociale klausuler? Reglerne for anvendelsen af sociale klausuler Relevante lokale samarbejdspartnere Kom godt i gang Københavnermodellen Byg dem op Anbefalinger til bygherrer ud fra best practices Ambassadører BL tæller praktikanter Artikler om praktikpladser

Få mere ud af din byggesag

De historisk mange renoveringer af de almene boliger, der gennemføres i disse år, giver en unik anledning til at sammentænke de fysiske og sociale indsatser i et boligområde.

Byggesagerne har et stort alment socialt potentiale. I skal blot kunne se mulighederne og have lyst til at indgå innovative partnerskaber med byggesagens entreprenører.

BL opfordrer til, at der i forbindelse med alle større bygge- og renoveringssager arbejdes på at etablere praktikpladser og andre former for job- og uddannelsestiltag for afdelingens beboere. Indsatsen løftes i et tæt samarbejde mellem bygherrens projektleder på byggesagen, de boligsociale medarbejdere, entreprenøren, erhvervsskolen og jobcentret.

I punkterne i højre side kan du læse mere om, hvordan man udnytter potentialet i en byggesag. Du finder bl.a. materiale om, hvordan man laver et partnerskab – trin for trin, hvad der skal skrives i et udbud og få et overblik over, hvilke boligorganisationer, der er i gang med en lignende indsats.

Kom godt i gang

Find inspiration til hvordan man laver et partnerskab og motiverer underentreprenører til et fælles aftalepapir. 

Læs mere
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS