Sammensæt et kursus

Hvad enten det drejer sig om regler, samarbejde, organisationsændringer, forvaltningsrevision eller analyser mv. er BL gerne behjælpelig med forskellige tiltag, der kan hjælpe boligorganisationen videre til at professionalisere arbejdet.

Ekstern konsulentbistand kan være det bidrag, der kan hjælpe i processen og den sparring, som kan styrke den effektive organisation og arbejdsplads.

Vi råder over en stab af erfarne specialister, som har løst opgaver for mange almene boligorganisationer.
 
Vi er 15 konsulenter, der med forskellig faglighed, erfaring og baggrund tilbyder BL's medlemmer rådgivning og uddannelse, proceshjælp, facilitering, konflikthåndtering og inspiration til udvikling af det arbejde og samarbejde, der udfolder sig i en almen boligorganisation og i beboerdemokratiet.
 
Vores udgangspunkt er den almene lejelovgivning, boligpolitikken samt både generelle og særlige vilkår i sektoren. Vores arbejde understøtter BL’s målsætningsprogram. 

Når vi modtager henvendelse fra administrationen eller fra beboerdemokratiet tager vi gerne en telefonisk afklaring eller et møde for at få afstemt behovet for bistand. Herefter skræddersyr vi et tilbud til jeres ønsker

Se i øvrigt vores priser og tilbud.
 
Derudover henviser vi til de forskellige medarbejderes særlige virke og fagområder, som også er beskrevet her på siden under kontakt.
 
BLs medlemmer, kommuner og rådgivere er altid velkomne til at kontakte BL - KonsulentCenter på bl@bl.dk eller 3376 2000.

Priser og tilbud

BL yder medlemmerne rådgivning, rekvirerede kurser, seminarer, oplæg, proceshjælp mv.

Læs mere

Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve, og bliv opdateret om ny lovgivning, nye initiativer eller kurser og arrangementer.

Læs mere

Kontakt

Find navne og telefonnumre på de forskellige konsulenter i BL's KonsulentCenter.

Læs mere
Oprettet: 19. nov. 2014, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS