ESCO

ESCO Kontakt

ESCO

Mange boligorganisationer mærker et stigende ønske fra beboerne om energi forbedrende tiltag og mere energi rigtige boliger.

Samtidig øges kravene til energi effektiviteten i bygninger både fra den danske lovgivning og fra EU.

Boligorganisationerne får jævnligt henvendelser fra et uigennemskueligt marked af rådgivende ingeniører og professionelle udbyder af ESCO (Energy service Company), som lover garanti for besparelser gennem ESCO produkter.

I BL tilbyder vi rådgivning om ESCO og ESCO lignende produkter. Vi hjælper boligorganisationen med at etablere det rette beslutningsgrundlag indenfor området.

ESCO udbydes i stigende grad til almene boligorganisationer som et middel til at gennemføre energibesparelser. BL anbefaler, at man ved valg af ESCO produkter afgrænser projekttypen blandt de oplagte ESCO områder som fællesarealer, varmecentraler og ventilationsanlæg. Her vil man gennem en relativ lille investering levere en hurtig tilbagebetalingstid samt en hurtig gevinst.

Vores rådgivning fokuserer bl.a. på udfordringer, der knytter sig til finansieringsomkostninger, herunder forskelle i risici og bindingsperioder. Den almene boligsektor har adgang til billig finansiering af energirenoveringer. Derfor er der forskellige argumenter for, hvornår det er hensigtsmæssigt at lade ESCO udbydere levere alt inkl. finansiering.

Hent:
Vejledning om ESCO

Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS