Kurser og uddannelser

Kurser og uddannelser For ansatte For valgte

Kurser og uddannelser

Hvis du har behov for at udvikle din viden og dine kompetencer om den almene boligsektors regler og vilkår, så udbyder BL kurser og uddannelser for både valgte og ansatte i de almene boligorganisationer.  

På BL’s åbne kurser kan du deltage sammen med ansatte eller valgte fra andre boligorganisationer, som har samme opgaver som dig. For at give dig det bedste udbytte af kurserne og uddannelserne målretter vi indholdet efter specifikke målgrupper. Det sikrer et mere fokuseret indhold tilpasset deltagernes viden samt de konkrete opgaver og det formelle ansvar, som knytter sig til målgruppen. Vi anbefaler derfor, at du finder det kursus, der passer til din vidensniveau og din funktion.

På de åbne kurser og uddannelser er der fokus på den enkelte deltagers læring og udveksling af erfaringer med ligesindede fra andre boligorganisationer.

Find det rigtige kursus

Er du ansat, kan du få et overblik over de åbne, faste kurser og uddannelser inddelt efter fagligt niveau her: For ansatte.

Er du valgt, har vi samlet det åbne, faste kursusudbud i et overblik inddelt i type og målgruppe. Du finder oversigten over de åbne, faste kurser for valgte her: For valgte.

Aktuelle kurser

Ønsker du at se vores aktuelle udbud af åbne kurser og uddannelser, kan du åbne vores ”Kursuskalender”. Her kan du se de kommende kurser og uddannelser arrangeret efter dato – og tilmelde dig. Du kan også søge efter et konkret kursus eller sortere i udbuddet efter målgruppe.

Du kan også hente en årsplan med de aktuelle åbne kurser og uddannelser for henholdsvis valgte og ansatte.

Interne og skræddersyede kurser

Hvis der er behov for, at flere i boligorganisationen får samme viden og udvikler fælles forståelse og praksis, så I rekvirere os til at komme ud i boligorganisationen og undervise eller holde oplæg. Vi tilbyder intern undervisning og foredrag hos jer selv i emner, der tager afsæt i de almene boliglove, boligpolitik, den almene boligsektors vilkår, ansvars- og rollefordelingen i boligorganisationen mv.

På de organisationsinterne kurser mv. kan I vælge et af vores standardforløb, eller vi kan tilpasse indholdet, så det passer præcist til jeres ønsker og behov. Læs her om mulighederne for de interne og skræddersyede kurser og foredrag.

________________

Hvis du ønsker råd og vejledning om valg af kursus eller uddannelse:

Afdelingschef Dorte Hjerild
direkte: 3376 2039 // email: dhj@bl.dk

Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS