BL har fået nyt website

Når medlemmer, samarbejdspartnere, journalister og andre nysgerrige fra 4. december klikker sig ind på bl.dk, så møder der dem et nyt design – og en hel ny opbygning. 

Når medlemmer, samarbejdspartnere, journalister og andre nysgerrige fra 4. december klikker sig ind på bl.dk, så møder der dem et nyt design – og en hel ny opbygning. 

Redesignet er en gennemgribende nytænkning af opbygningen af de mange informationer, som vores medlemmer og samarbejdspartnere er vant til finde på sitet. Nyheder, kurser og informationer om blandt andet drift og ledelse er gentænkt med udgangspunkt i vores brugere.

Mest markant på sitet er de store billeder og den klare opdeling af funktioner på forsiden. De allermest brugte funktionaliteter findes i menuen allerøverst med navnet ’faggrupper’. Det er her, man begynder sin navigation.

I processen er der skåret ind til benet både hvad angår struktur og design, hvilket sikrer at budskaber og selvbetjeningsmuligheder står klart frem. Bagved det nye design gemmer sig også en gennemgribende forbedring af selvbetjeningsmulighederne, som både skal lette arbejdsgangen i BL, men vigtigst: hos brugerne.

Målet har været at bygge et fleksibelt og brugbart design, der er let at afkode og navigere i – når først man lige har prøvet det. Derudover er siden bygget ’responsivt’, hvilket betyder, at også den voksende andel af brugere, der browser via smartphones og iPads også kan serviceres optimalt. Det nye bl.dk skalerer simpelthen siden, så den passer til din enhed.

Indholdsmæssigt har vi på hjemmesiden åbnet op for de mange spørgsmål & svar, som BL’s jurister dagligt giver svar på til boligorganisationer og beboere. Indholdsmæssigt gentænker vi løbende indholdet og strukturen.

Vi håber, du har lyst til at klikke dig rundt i sitet. 

BL og EU laver energibesparelser i almene boliger

ti. 03 dec 2013 / Nyheder fra BL

Valgdeltagelsen i almene boligområder steg markant

 

on. 27 nov 2013 / Nyheder fra BL
Oprettet: 03. dec. 2013, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS