Frost Festival og BL sender koncerter ud i boligområderne

I februar 2017 blænder Frost Festival op for en række anderledes hjemme-hos koncerter i København. Og koncerterne skal ud i boligområderne.

BL – Danmarks Almene Boliger har indgået et samarbejde med festivalen, hvilket betyder at fire af årets spændende intim-koncerter kan komme til at foregå i et alment boligområde med beboerne som værter. De fire kunstnere, som beboerne kan ansøge om at få hjem til sig selv er Bisse, Pede B & DJ Noize, Jacob Bellens og ingen ringere end Niels Skousen, som anmeldere mener har lavet et af de bedste danske albums i 2016.

Frost Festivalen kører på 5. år i København og er blevet en særlig musikfestival, som hvert år i februar lyser op i mørket. Formatet er ikke som andre musikfestivals. En del af Frost Festivals koncept er, at publikum får en anderledes koncertoplevelse, end de er vant til. Det opnås både ved, at arrangørerne tænker kreativt i forhold til venues, men der bliver også lagt særlig vægt på de visuelle sanseoplevelser.

Nye relationer og fællesskab
Under navnet Frost Bites arrangeres i februar fire hjemme-hos koncerter.  Det er disse fire koncerter, som kan ende med at blive afviklet i en almen bolig i det københavnske. Formålet med samarbejdet er at flytte kultur og musikliv ud i boligområderne, skabe samtale, nærvær og nye relationer mellem musikere og beboere – men også mellem gæsterne, der dukker op til koncerterne. Og så selvfølgelig vise, at et godt fællesskab begynder hjemme hos én selv.

Frost Festival sørger for alle praktiske arrangementer omkring koncerterne og leder derfor ikke nødvendigvis efter balsale og slotte, men efter dedikerede værter, som ønsker at åbne deres hjem og møde musik og mennesker på en ny måde. Der sælges ikke billetter til Frost Bites-koncerterne. For at blive publikum, skal du ansøge med en fortælling om musik via frostfestival.dk fra januar.

De fire koncerter, du kan blive vært til er:

  • Bisse 5. februar
  • Pede B & DJ Noize 12. februar
  • Niels Skousen 19. februar
  • Jacob Bellens – 26. februar

Vil du have en koncert hjem i din stue, så læs mere på frostfestival.dk og brug modulet her eller send en mail til frostbites@frostfestival.dk

 

 

Oprettet: 15. dec. 2016, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS