Kommunikationskonsulent til events og relationer – barselsvikariat

Vi søger en medarbejder til kommunikation og events! Kan du omsætte politiske dagsordener til oplevelser, der involverer, motiverer og gør en forskel? Så søg barselsvikariet som kommunikationskonsulent. 

Kan du omsætte politiske dagsordener til oplevelser, der involverer, motiverer og gør en forskel?

Er du en praktisk anlagt og rutineret afvikler med sikkert overblik i pressede situationer?

Og kan du skrue en kommunikationsindsats sammen, så den når målgruppen med fuld kraft?

Kan du uden tøven svare ”ja” til disse spørgsmål, så er det måske dig, vi leder efter til - i et lille år - at løfte event- og relations-arbejdet i BL – Danmarks Almene Boliger, som er en branche- og interesseorganisation i rivende udvikling.

Om stillingen:
Jobbet er forankret i BL’s Kommunikationsafdeling, og du bliver en del af arbejdet med at udvikle og styrke BL’s kommunikation, så vi når vores målgrupper på nye måder. Vi har allerede god erfaring med at skabe oplevelser og kommunikere igennem events, der bygger bro imellem vores medlemmer, beslutningstagere og meningsdannere.

Jobbet indebærer blandt andet, at du skal:
• Have ansvar for BL’s deltagelse i begivenheder, som fx Folkemødet, Golden Days Festival og konferencer.
• Stå for praktisk – hands on - koordinering og afvikling af møder og events.
• Være tovholder på allerede søsatte projekter, som fx Nabobørsen og Børn Bygger Byen.
• Rådgive kollegaer i udvikling af events og kommunikation i forbindelse hermed. 

 Om dig:
• Du har dokumenteret erfaring med at kommunikere budskaber på måder, der involverer målgrupper på nye og overraskende måder.
• Du har praktisk erfaring med oplevelsesbaseret kommunikation og kan både arbejde i digitale og fysiske formater.
• Du kan arbejde kvalificeret på mange plan: Du kan skrive et notat til vores bestyrelse og begå dig i en politisk organisation, og du er klar til selv at gribe en hammer, når der er brug for det. 
• Du er en holdspiller, der gerne deler viden og hurtigt tilegner dig ny. Du er udadvendt og trives godt i et travlt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 
• Du har en relevant videregående uddannelse.

Om os:
Der er 570.000 almene boliger i Danmark. Næsten en million bor alment. Og BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for landets over 500 almene boligorganisationer.

Det er BL’s opgave at sikre de bedst mulige politiske og juridiske rammevilkår for boligorganisationerne og for deres virke, som ud over boligforsyning også omhandler løsningen af en række samfundsmæssige opgaver.

Du kan læse mere om BL på bl.dk og på Facebook under BL – Danmarks Almene Boliger.

På linket /om-bl/bl-samler-personoplysninger-ved-rekruttering/ kan du desuden læse om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi almindeligvis følger.

Kontakt:
Har du spørgsmål til stillingen, kontakt kommunikationschef Michael Thorberg på mith@bl.dk eller 4035 6672 eller kommunikationskonsulent Ann-Sofie Nielsen på asn@bl.dk eller 5373 1551.

Send ansøgning og CV til hr@bl.dk senest 29. august klokken 12. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

 

 

Oprettet: 16. aug. 2016, Senest opdateret: 09. jan. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS