Hotline om kontanthjælpsloftet

Billede 14 09 2016 104531

Når kontanthjælpsloftet træder i kraft den 1. oktober, vil flere ende på gaden, forudser boligselskaberne. Beboerbladet, som udgives af BL – Danmarks Almene Boliger, har mandag den 19. september og tirsdag den 20. september taget initiativ til en hotline for bekymrede beboere i landets boligområder.

Et hold af eksperter, som har indgående kendskab til boligstøtte og økonomisk rådgivning, er klar mellem 9 og 16 og kan fanges på 3376 2023. Du kan også skrive på Beboerbladets Facebook-profil. Alle har mulighed for at ringe og få råd til, hvordan de ny regler skal forstås, og hvad der måtte være af muligheder, hvis man rammes af de nye regler.

Det vurderes, at 13.000 enlige forsørgere vil få så meget mindre i ydelser fra det offentlige efter kontanthjælpsloftet, at de vil få “meget vanskeligt ved at fastholde deres nuværende bolig”.

Læs aktuelle artikler om kontanthjælpsloftet

 

Oprettet: 16. sep. 2016, Senest opdateret: 07. jun. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS