Jurister til BL's Direktionssekretariat

– Har du interesse for den almene boliglovgivning?

– Kan du levere solidt juridisk håndværk, og kan du også tænke 
sager ind i politiske dagsordener?

– Har du gode samarbejdsevner og er god til at vejlede og rådgive 
såvel internt som eksternt?

... så er det måske dig, vi leder efter til vores Direktionssekretariat i BL – Danmarks Almene Boliger, som er en branche- og interesseorganisation for de almene boligorganisationer, hvor næsten 1 millioner mennesker bor.

Vi leder efter to jurister. Den ene skal have godt kendskab til den almene sektor, mens den anden skal have lyst til at lære det juridiske felt omkring almene boliger nærmere at kende. Vi forventer opstart den 1. december 2016. 

Stillingerne er placeret i BL’s Direktionssekretariat, hvor vi sidder 7 personer med fagligheder, der spænder fra økonomi til projektstyring til politisk interessevaretagelse – og stort set alt derimellem. Begge stillinger forudsætter en bred kontaktflade til resten af huset og ud til de almene boligorganisationer.

Fælles for de to juridiske stillinger er, at der skal præsteres et solidt juridisk arbejde omkring både dansk og EU-ret og skal medvirke til:

• at rådgive direktøren og det øvrige hus samt vores medlemmer i juridiske spørgsmål

• at have kontakt til centraladministrationen, kommuner, politikere, andre interesse- og brancheorganisationer m.v.

• at udarbejde høringssvar og dykke ned i diverse regelsæt, herunder EU-direktiver og -forordninger

• at udarbejde materiale til BL’s forretningsudvalg og
bestyrelse

• at bidrage til projektarbejde omkring forskellige udviklingsopgaver.

Vi forestiller os, at juristen med godt kendskab til det almene boligområde skal medvirke til at koordinere juridiske opgaver imellem husets øvrige jurister og have fagansvaret for vores juridiske hotline. Begge jurister refererer til chefrådgiveren i Direktionssekretariatet.

Vi lægger afgørende vægt på, at du er en holdspiller, der gerne deler viden og hurtigt tilegner sig nyt. Du er udadvendt og trives godt med, at prioriteringer hurtigt kan skifte med politiske dagsordener, og der er ikke langt fra tanke til handling. Du har en inddragende og opsøgende arbejdsform. Og du skal have lyst til at arbejde med mange forskellige opgaver af ekstern
og intern karakter.

ANSØGNING
Du skal sende din ansøgning til hr@bl.dk inden den 21. oktober 2016, hvorefter vi forventer at gennemføre samtaler i uge 43-46. Begge stillinger ønskes besat den 1. december 2016.

Ved spørgsmål i forbindelse med stillingerne kan chefrådgiver Natalia Anna Rogaczewska kontaktes på telefon 3376 2043 eller nro@bl.dk.


....................................................................................................................

Der er 570.000 almene boliger i Danmark. Næsten en million bor alment. Og BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for landets over 500 almene boligorganisationer. Det er BL’s opgave at sikre de bedst mulige politiske og juridiske rammevilkår for boligorganisationerne og for deres virke, som udover boligforsyning også omhandler løsningen af en række samfundsmæssige opgaver.

Du kan læse mere om BL her på bl.dk og på Facebook under BL – Danmarks Almene Boliger. 

Læs også:
BL samler personoplysninger ved rekruttering
Oprettet: 20. sep. 2016, Senest opdateret: 07. jun. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS