Find medarbejdere

Kontakt medarbejder

Allan Hansen
Husinspektør
T: 3376 2063
M: 2961 6918
E: aph@bl.dk
Om Allan Hansen

Allan Hansen arbejder som husinspektør i Boligselskabernes Hus i Studiestræde. Allan har blandt andet ansvar for husets kursus- og mødelokaler samt personalekantinen herunder den daglige kontakt med leverandører af husets frokost- og frugtordning mv. Den daglige kontakt med husets rengøringsfirma Globus Rengøring, vinduespolering og blomsterpasning er også vigtige områder. Derudover udfører Allan en række interne serviceopgaver. Allan har endvidere sammen med Peter Rasch Hansen i Byggeskadefonden kontakt til husets mange håndværkere.

Anne-Marie Hanna-Olsen
Servicemedarbejder
T: 3376 2063
M: 5325 5901
E: aol@bl.dk
Om Anne-Marie Hanna-Olsen

Anne-Marie Hanna-Olsen arbejder som servicemedarbejder i Boligselskabernes Hus. Anne-Marie står for den daglige forplejning af husets gæster i vores kursus- og mødelokaler, samt anretning og oprydning i husets frokoststue.

Bjarne Werth Jensen
Servicemedarbejder
T: 3376 2049
M:
E: bwj@bl.dk
Om Bjarne Werth Jensen

Bjarne Werth Jensen er ansvarlig for BL's udsendelse vedr. BL-informerer, kursusmateriale, publikationer og post. Styrer husets lager af pjecer og andet materiale samt kontorforsyning mv.

Jeanette Daniel
Sekretær
T: 3376 2033
M:
E: jda@bl.dk
Om Jeanette Daniel

Jeanette Daniel beskæftiger sig med opgaver for AlmenNet, Konsulentcenter og Kommunikationsafdelingen herunder fakturering, oprettelse af sager, arrangere møder, rejser, konferencer m.v., holde styr på aktiviteterne, deltage i ad-hoc opgaver/projekter samt events.

Kirsten Jepsen
Sekretær
T: 3376 2031
M:
E: kje@bl.dk
Om Kirsten Jepsen

Kirsten Jepsen varetager kursusadministrationen for kurser, vi udbyder til vores medlemmer. Opgaverne er mange bl.a. udsendelser af forskellige møder, konferencer, kurser mv. samt behandling af indkomne tilmeldinger på disse. Dertil kommer det praktiske arbejde i forbindelse med arrangementerne, såsom udarbejdelse af deltagerlister, navneskilte, kontakt til konferencested og fakturering samt besvarelse af diverse indkomne mails og telefoner. Kirsten varetager desuden intern mødeadministration, hjemmesideredigering og en række andre interne sekretærfunktioner.

Lena Madsen
Bogholder
T: 3376 2042
M:
E: lma@bl.dk
Om Lena Madsen

Lena Madsen er ansat som bogholder og har ansvar for kreditor- og debitorbogholderiet. Lena laver også regnskab for et par mindre tilknyttede foreninger.

1 2 3
Sideansvarlig: Heidi Andersen
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS