Find medarbejdere

Kontakt medarbejder

Amalie Vang
Studentermedhjælper
T: 3376 2038
M:
E: ava@bl.dk
Om Amalie Vang

Amalie Vang er en del af del af BL’s juridiske funktion. Hun beskæftiger sig med forskellige problemstillinger indenfor det almene område og bidrager til koordineringen af det daglige arbejde i funktionen. Amalie læser til daglig jura på Københavns Universitet.

Anita Pedersen
Projektmedarbejder
T: 3376 2000
M: 2082 3708
E: aped@bl.dk
Projektmedarbejder

Anita Pedersen er projektansat i direktionssekretariatet og er tilknyttet en række projekter, der understøtter udviklingen af den almene sektors samfundsansvar. Anita er uddannet Cand. Scient. Soc. fra Aalborg Universitets med speciale i bysociologien og har erfaring fra Landsbyggefonden.

Anni Pedersen
Juridisk konsulent
T: 3376 2065
M: 2141 3028
E: anp@bl.dk
Om Anni Pedersen

Anni Pedersen er en del af BL's juridiske funktion, og beskæftiger sig primært med undervisning og juridisk rådgivning af BL's medlemmer inden for beboerdemokrati, fusioner og administrativt samarbejde, rådgivning i forbindelse med sager og problemer med det kommunale tilsyn, beboerklagenævnssager samt gennemgang og udfærdigelse af diverse kontrakter og aftaler, herunder erhvervslejekontrakter. Anni betjener i øvrigt BL’s Juridiske Udvalg i Aarhus og har tidligere arbejdet på Herning Rådhus’ juridiske kontor, hvor hun var ansvarlig for det kommunale tilsyn med almene boligorganisationer. Anni er uddannet cand.jur.

Bent Madsen
Adm. direktør
T: 3376 2055
M: 2888 1877
E: bma@bl.dk
Om Bent Madsen

Cand.polit. Bent Madsen er administrerende direktør. Bents arbejdsområde er især den boligpolitiske interessevaretagelse, herunder kontakter til det politiske system, ministerier, kommuner og andre organisationer. Bent er  desuden forfatter på en række af BL's boligpolitiske oplæg, hørringssvar og publikationer.

 

Biography for Bent Madsen:
Since 2010 Bent Madsen has filled the chair as CEO of BL – Danish Social Housing, the national federation of social housing organizations in Denmark. He joined BL in 2001 and was appointed as Deputy CEO in 2006. Prior to that he worked at the Danish Ministry of Finance and the Economic Council of the Labour Movement (a Danish economic policy institute and think-tank working to promote social justice in Denmark).

Bent serves as member of the Boards of Directors of Housing Europe, NBO Housing Nordic, The Social Network, and The Danish Disability Council.  Among his prior positions is membership of the Danish Competition Council.

Bent holds a Master of Economics from the University of Copenhagen.

Christina Wandt
Leder af BL’s juridiske funktion
T: 3376 2045
M: 2220 8776
E: chw@bl.dk
Om Christina Wandt

Christina Wandt er en del af den juridiske funktion, og koordinerer arbejdet i denne. Christina beskæftiger sig bredt med juridiske problemstillinger inden for det almene område, herunder juridisk rådgivning af BL’s medlemmer samt sparring internt i BL’s organisation. Christina betjener i øvrigt BL’s Juridiske Udvalg i København og har tidligere arbejdet i Finansrådet og Realkreditforeningen, hvor hun har beskæftiget sig med de juridiske aspekter af den almene boligsektors finansiering. Christina er uddannet cand.merc.jur.

Kent Kilsgaard Andersen
Arbejdsmarkedskonsulent
T: 8733 1064
M: 5373 1558
E: kka@bl.dk
Om Kent Kilsgaard Andersen

Kent Kilsgaard Andersen er som arbejdsretlig konsulent i BL med til at styrke og udvikle BL som arbejdsgiverorganisation. Foruden den generelle daglige rådgivning af BL´s medlemmer beskæftiger Kent sig med mange typer arbejdsopgaver, herunder overenskomstforhandlinger, fagretslige sager,  arbejdsmiljø m.m.  Information til boligorganisationerne og opdatering af www.bl.dk inden for det ansættelsesretlige område  er også en del af  Kent´s  arbejdsmæssige hverdag.

1 2 3
Sideansvarlig: Heidi Andersen
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS