Find medarbejdere

Kontakt medarbejder

Andreas R. R. Hansen
Journalistpraktikant
T: 3376 2068
M: 3135 0935
E: arh@bl.dk
Om Andreas Reinholt Hansen

Andreas arbejder som journalist i kommunikationsafdelingen. I løbet af sit seks måneders ophold indgår Andreas i redaktionen på Fagbladet Boligen, Beboerbladet og arbejder med indhold og nye tiltag på BL's hjemmesider og sociale medier.

Andreas har tidligere været ansat på bl.a. Ugebrevet Mandag Morgen og i Forsvarets Mediecenter.

Anja R. Andersen
Pressesekretær
T: 3376 2022
M: 5373 1540
E: aan@bl.dk
Om Anja R. Andersen

Anja R. Andersen er sekretær i presseafdelingen og varetager distributionen af Boligen og Beboerbladet. Derudover er hun ansvarlig for korrekturlæsning af bladene og anden udadvendt materiale og er bindeledet mellem benyttede fotografer og annoncører.

Hanne Frost
Grafiker
T: 3376 2025
M: 5373 1542
E: haf@bl.dk
Om Hanne Frost

Hanne Frost er grafiker i BL og er ansvarlig for layout af magasinet Boligen. Hanne brænder for magasin-layout og udvikling, og arbejder desuden med det grafisk på BL's mange events.

Heidi Andersen
Webredaktør
T: 3376 2066
M: 5089 7290
E: hea@bl.dk
Om Heidi Andersen

Heidi Andersen er webredaktør og ansvarlig for BL's webkommunikation både når det gælder BL's hjemmesider, produktion af WEB-TV, nyhedsbreve og husets intranet. Heidi skal sikre, at BL's hjemmesiders informationsarkitektur og navigation er sammenhængende samt at indholdet er opdateret. Derudover er Heidi projektleder, når det gælder fornyelse af BL's hjemmesider; BL.dk, Blboligen.dk, Beboerbladet og Bytbolig.dk. Heidi har tidligere været ansat som webjournalist i erhvervs- og interesseorganisationen Landbrug & Fødevare.

Henrik Hansen
Grafiker
T: 3376 2026
M: 4224 0762
E: hmh@bl.dk
Om Henrik Hansen

Henrik Hansen er grafiker i BL og arbejder til dagligt med foreningens grafiske identitet og forskellige publikationer, herunder udarbejdelse af grafisk materiale til BL's hjemmesider, udvikling og vedligeholdelse af apps, samt intranet.

Kristoffer Friis Sørensen
Chefkonsulent
T: 3376 2067
M: 2729 2130
E: kfs@bl.dk
Om Kristoffer Friis Sørensen

Kristoffer Friis Sørensen er journalist og digital projektleder i kommunikationsafdelingen. Han arbejder med sociale medier, digital kommunikation, strategi og brugerinddragelse. Underviser også i brugen af sociale medier og digital dialog i det boligsociale arbejde. Kristoffer interesserer sig for byudvikling, bæredygtighed og arkitektur og leverer også artikler til Boligen. Er uddannet journalist fra DJH 2001 og master i Cross-Media Communication fra Københavns Universitet 2012.

1 2
Sideansvarlig: Heidi Andersen
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS